woning energie zuinig maken

Maak het huis energiezuinig

Er zijn veel voordelen om het huis energiezuinig te maken. Het kan u geld besparen en uw CO2 -voetafdruk verminderen, plus het verbetert zijn aantrekkingskracht op kopers. Het toevoegen van energiezuinige functies aan het huis kan de hoeveelheid geld die wordt uitgegeven aan verwarming en koeling verminderen en kan met een budget worden gedaan. Hier zijn enkele tips om het huis energiezuiniger te maken:

Milieuvriendelijk

Er zijn verschillende eenvoudige manieren om uw huis energiezuiniger te maken. Om te beginnen kunt u efficiëntere apparaten gebruiken. Het kopen van efficiënte apparaten zal uw maandelijkse energiekosten verlagen. Een andere manier om energie te besparen is door minder water te gebruiken. Het gebruik van een kraan met een automatische afwijzingsfunctie kan veel water besparen. U kunt ook proberen elektronische kranen te gebruiken, die alleen water lopen wanneer u het nodig hebt.

Andere manieren om energie en water te besparen, zijn onder meer het kopen van energiezuinige apparaten en waterefficiënte toiletten. U kunt ook bidets en toiletten met dubbele flush gebruiken. U kunt ook composteren, wat afval kan verminderen.

Verminder de koolstofvoetafdruk

Als u uw CO2 -voetafdruk wilt verminderen, zijn er verschillende dingen die u thuis kunt doen. Het is ook belangrijk om uw reisgewoonten te veranderen. Door het openbaar vervoer te nemen en alternatieve brandstoffen te gebruiken, kunt u uw koolstofemissies verminderen. En als u rijdt, overweeg dan om een zuinige auto te kopen. Naar schatting kan slechts een toename van 3 mijl in benzineverbruik elk jaar de uitstoot met 3000 pond verminderen.

Het gebruik van herbruikbare containers in plaats van wegwerpgerei kan ook uw CO2 -voetafdruk verminderen. De meeste wegwerpgerei zijn gemaakt van van olie afgeleid plastic. Deze items hebben een hoge koolstofvoetafdruk, waaronder de energie die wordt gebruikt om ze te maken en te vervoeren. Het is beter om in plaats daarvan herbruikbare containers te gebruiken, omdat ze een lagere koolstofimpact hebben. U kunt ook wijzigingen aanbrengen in uw dagelijkse gewoonten, zoals het verlagen van de temperatuur van uw boiler. Door dit te doen, bespaart u energie en geld.

Besparen

Er zijn veel manieren om geld te besparen door uw huis energiezuinig te maken. Een manier om dit te doen is om de hoeveelheid lichten die tegelijkertijd aan te gaan zijn te minimaliseren. Dit is een belangrijke gewoonte voor alle leden van het huishouden om te vestigen. Een andere manier om uw gebruik te verminderen is door slechts een paar lichten aan te houden, maar ze helder genoeg te houden voor veiligheid. U kunt ook proberen lampen met lage wattage te gebruiken in heldere delen van het huis.

Energie-efficiënte apparaten kunnen u in de loop van de tijd honderden dollars besparen. De meesten van hen consumeren veel minder energie dan hun voorgangers, waardoor u geld bespaart dat u elders kunt gebruiken. De verhoogde efficiëntie van uw apparaten zal u ook helpen uw uitgaven te budgetteren. Volgens het Amerikaanse ministerie van Energie kan uw huis energiezuiniger maken een gemiddeld huishouden tot 25 procent besparen op nutskosten. Dit bedrag levert in een jaar een substantiële besparingen op.

Woning verbeteren

Als u van plan bent om uw huis te verkopen, kan het energiezuinig maken een geweldige manier zijn om potentiële kopers aan te trekken. Het zal niet alleen de waarde van uw eigendom verhogen, maar het zal ook uw nutskosten verlagen. Er zijn een aantal eenvoudige manieren om uw huis energiezuiniger te maken.

Een van de eenvoudigste upgrades is Weatherstripping, wat een enorme impact heeft op de aantrekkingskracht van de stoep. Een andere eenvoudige maar effectieve verbetering is thuisluchtafdichting, die gemeenschappelijke lekkende gebieden repareert. Hoewel het verbouwen van energiezuinig huis niet goedkoop is, kan het u veel geld besparen.

Verbetert de energie -efficiëntie van huizen

Het verbeteren van de energie -efficiëntie van uw huizen is een geweldige manier om geld te besparen op uw nutsrekeningen. Het verbetert ook uw comfort- en wederverkoopwaarde. Hoewel u mogelijk geld aan het project moet uitgeven, zullen de besparingen doorgaan lang nadat het is betaald. Bovendien hebben veel huiseigenaren hun elektriciteitsrekeningen tot 60% gezien nadat ze nieuwe energie -efficiënte apparaten en verwarmingssystemen installeerden.

Een energie -efficiëntie van een huizen kan worden verbeterd door verbeteringen, zoals betere isolatie of luchtafdichting. Dit is vooral belangrijk als u oudere familieleden of kinderen hebt, of als u zich zorgen maakt over de kwaliteit van de lucht. Bovendien kunt u een geregistreerde energieadviseur raadplegen voor aanbevelingen om uw huis comfortabeler te maken, terwijl u de rekeningen van de nutsverlaging vermindert.